O nama

Opustite vaše tijelo i dušu

NAŠI APARTMANI

Nudimo najbolju uslugu našim gostima

Apartmani se nalaze na obali jednog od najljepših dijelova crnogorske obale. Daleko od svakodnevne užurbanosti možete pronaći mir, uživati u kupanju u moru ili bazenu, a potpuno osvježenje vam nudi ljetni bar koji je ove godine otvoren u vili.

Aleksandra je moderno dizajnirana zgrada koja se sastoji od 19 stanova koji odlikuju prostor, udobnost i funkcionalnost.

Svi apartmani imaju terasu s prekrasnim pogledom na otvoreno more i obližnje plaže. Apartmani Aleksandra karakteristični su po tome što su u svom sastavu osigurali parkirna mjesta i nekoliko garaža na kojima posjetitelji mogu bezbrižno napustiti vaš automobil.

Ponuda u apartmanima Alexandra, upotpunjenje je mogućnosti iznajmljivanja skutera / jet skija / na kojem će naši gosti moći uživati u svim čarima mora i zabave.

Za sve potencijalne goste u našim apartmanima moguće je organizovati prijevoz do vile, ili obrnuto, ako je potrebno. Za uživanje u našoj vili je potpuno moguće organiovati i masaže na zahtjev naših gostiju, gdje ćete se opustiti u rukama poznatih majstora masaže.

Još jedna od novosti  je to što će raditi u sklopu vila i prodavaonica hrane, gdje ćete bez odlaska u grad moći da dobijete svu potrebnu šansu da svoj boravak učinite nezaboravnim. Boravak s nama pruža vam savršen odmor u potpuno prirodnom okruženju koje je drugačije od svakodnevnog života, gdje ćete čuti zvuk galebova i osjećati se potpuno mirno i izvanredno.